Vakbeurs facilitair en gebouwenbeheer

Op 25, 26 en 27 januari vond de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een beurs gericht op de facilitaire wereld en alles wat daar bij hoort. PURA nam voor de eerste keer deel aan de Vakbeurs.

Wij kunnen spreken van een geslaagde editie, de foto’s hieronder laten een kleine impressie zien van onze prachtige stand.

Meer weten over een culinaire beleving voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

PURA Catering

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van meer dan 200 werknemers uw catering, groot of klein, in goede banen. Iedere dag gaan wij flexibel, creatief en betrokken aan de slag om u en uw werknemers te laten genieten van onze catering.
Mogelijkheden bespreken?