GEZONDE VOEDING OP HET WERK

Gezonde voeding is allang geen hype meer, het wordt steeds meer een gewoonte. Ook werknemers zijn steeds vaker bezig met een het aanbieden van een gezondere keuze aan hun medewerkers. Zo ook Nutricia Cuijk, zij proberen hun werknemers gezond en vitaal te houden. Zo worden er steeds meer gezonde producten aangeboden in de bedrijfshoreca en delen zij graag iets extra’s uit. De komende tijd worden de medewerkers van Nutricia twee keer per maand verrast met een heerlijke smoothie. PURA draagt graag bij aan de gezondheid van uw medewerkers!

Meer weten over een culinaire beleving voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

PURA Catering

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van meer dan 200 werknemers uw catering, groot of klein, in goede banen. Iedere dag gaan wij flexibel, creatief en betrokken aan de slag om u en uw werknemers te laten genieten van onze catering.
Mogelijkheden bespreken?