Automatencatering

Automatencatering

Volledig ontzorgd

Breed assortiment

vanaf 2 m²

Automatencatering - combi automaat vullen

Full service

Wij nemen alles voor u uit handen zodat uw bedrijf zich kan focussen op de core business. Het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaat, u hebt er geen omkijken naar! Onze service medewerkers komen op de afgesproken dagen bij jullie locatie langs en vullen de automaat weer aan met heerlijke salades, broodjes, snacks, drankjes en meer. 

  • Volledige ontzorging
  • Schoonmaak & onderhoud
  • Optimaal genieten
PURA Bedrijfscatering - automatencatering - Healthy Vending

Healthy vending

Wij lopen voorop in het faciliteren van verantwoorde en gezonde voeding die verkrijgbaar is in een vending machine. Onze twee belangrijkste USP’s zijn onze dagelijkse verzorging en onze eigen productiekeuken in Cuijk. Hierdoor zijn onze producten ULTRA vers. Dagelijks staan onze medewerkers in onze keuken verse broodjes, wraps, salades, poke bowls en meer te bereiden. 

  • Breed assortiment
  • Healthy aanbod
  • Van snacks tot salades en fris
Fris automaat met coca cola, fanta en meer frisdranken

Automaten

Een vending-machine maakt bedrijfscatering op één vierkante meter mogelijk! Wellicht maakt dat automatencatering iets voor jullie! PURA VENDING biedt diverse vending oplossingen die voorzien in het snelle tussendoortje, gezonde lunch of een lekkere maaltijd voor de overwerker. Onze collega’s denken graag met je mee over welke automaat het beste bij jullie past.

  • Frisdrank
  • Snack- & snoep
  • Combi automaat

Automatencatering By PURA

Goed en lekker eten en drinken zijn de basis voor een goede werkdag. Wij lopen voorop in het faciliteren van verantwoorde en gezonde voeding die verkrijgbaar is in een vending machine.
Onze twee belangrijkste USP’s zijn onze dagelijkse verzorging en onze eigen productiekeuken in Cuijk. Hierdoor zijn onze producten ULTRA vers en liggen ze dezeflde dag nog in de automaat.
Onze service gaat voor de extra mile! we komen altijd naar je toe, spreken bij jou op locatie af en we staan je persoonlijk te woord. Hierbij zetten we ons al 25 jaar in om automatencatering steeds beter en gezonder te maken.
We zijn ervan overtuigd dat we met lekkere en gezonde voeding een bijdrage kunnen leveren aan een beter leven. Daarom staan wij voor een juiste basis en een productieve werkdag op een verantwoorde manier.