Pura Catering

Bedrijfscatering CONCEPTEN

Bedrijfsrestaurant

Automatencatering

PURA GO

PURA Catering bedrijfsrestaurants

1. Bedrijfsrestaurant

Een bedrijfsrestaurant is een restaurant dat speciaal is opgezet voor medewerkers van een bedrijf. Het biedt een breed scala aan maaltijden en snacks tegen betaalbare prijzen. Dit kan een optie zijn voor bedrijven die hun medewerkers een vaste locatie willen bieden om te eten.

  • 100% service
  • Vers bereiding
  • Ontmoetingsplek
PURA Bedrijfscatering - automatencatering - Healthy Vending

2. Automatencatering

Vending machines zijn een populaire optie voor bedrijven die hun medewerkers snel en gemakkelijk toegang willen geven tot drankjes en snacks. Dit kan vooral handig zijn als het bedrijf geen eigen keuken of restaurant heeft. Ook verse broodjes, wraps en meer zijn beschikbaar in Vending machines.

  • Mogelijk op 2 m²
  • Breed assortiment
  • Volledige ontzorging
PURA GO bedrijfscatering bemand byondis

3. PURA GO Mini Market

Een mini-market is een kleine winkel op locatie waar medewerkers snel en gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Dit kan een handige optie zijn voor bedrijven waar medewerkers geen tijd hebben om naar de supermarkt te gaan tijdens werktijd. Dit concept is volledig schaalbaar en kostenbesparend.

PURA Bedrijfscatering

PURA verzorgt dagelijks de catering bij meer dan 200 bedrijven in Nederland. Ieder met een op maat gemaakt concept dat past bij de grootte van de onderneming. Van de traditionele bedrijfsrestaurants en een multifunctioneel restaurant waar niet alleen wordt gegeten, maar waar u ook kunt ontspannen, ontmoeten, vergaderen en een feestje of bijeenkomst kunt organiseren tot een PURA GO minimarket met vers bereiding. Gezond, variatie en een aantrekkelijke presentatie zijn kenmerken die PURA doorvoert in de bedrijfshoreca. Hierdoor zijn onze bedrijfsrestaurants geschikt om lekker te eten in een sfeervolle setting. Onze collega’s staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden toe te lichten.

Onze visie op bedrijfscatering heeft verschillende dimensies: culinair genieten, optimale beleving, gastvrijheid, vers, gezond, duurzaam, value-for-money en een productieve samenwerking. Deze leidt tot een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke exploitatie van uw bedrijfsrestaurant, passend bij de uitstraling van uw onderneming. De opties van bedrijfscatering zijn groot. Vandaar dat wij ons aanbod altijd aanpassen op de cultuur van uw organisatie.

Het hybride werken vraagt ook om hybride bedrijfscatering. De thuiswerkdag zit vast in ons weekrooster en de 24/7 economie vraag ook om 24/7 bedrijfscatering. Ons onbemande bedrijfscatering concept PURA GO is de oplossing. Het concept is flexibel, multidisciplinair, kosten besparend en dagvers.

Assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment met een grote verscheidenheid aan basis en luxe producten. Een dagelijks variërend aanbod van heerlijkheden zoals ambachtelijke soepen, warme lekkernijen, salades en verse broodjes. Klik hier voor het assortiment van de Mini Market.

PURA onderscheidt zich van anderen bedrijfscateraars, doordat wij onze gerechten bereiden in eigen keuken in Cuijk. Het eten wordt vanuit hier dagelijks bij verschillende bedrijfsrestaurants geleverd. Door deze handige formule kunnen wij voor u een substantiële kostenbesparing realiseren als gevolg van een lagere personele inzet en minder derving.

PURA service op locatie

Bedrijfscatering hospitality

Naast een uitgebreid en goed assortiment staat hospitality hoog in het vaandel bij PURA bedrijfscatering. Onze representatieve gastvrouwen en gastheren dragen bij aan de totale verzorging en beleving van uw bedrijfsrestaurant. Daarnaast is deze persoon uw directe aanspreekpunt, welke de gastvrijheid naar de werkvloer vertaalt richting uw medewerkers en relaties. Wij weten als geen ander dat onze gastvrouw en/of gastheer het gezicht is van onze organisatie. Mede hierdoor zoeken wij altijd naar een passende gastvrouw en/of gastheer die aansluit op uw organisatie.