PURA GO Mini Market

PURA GO Mini Market

Onbemande bedrijfscatering

Grab & Go

Een grab & go mini market kan een geweldige optie zijn voor bedrijfscatering omdat het werknemers een snelle en gemakkelijke manier biedt om een maaltijd te kiezen en te gaan, zonder dat ze lang in de rij hoeven te staan. Kies je product, scan het bij de zelf-scan kassa, betaal en geniet van je zelfsamengestelde lunch of healthy snack. 

  • Geen lange rijen
  • Kies zelf wanneer je luncht
  • Gemak
PURA-Go-Catering-Nijmegen-Cuijk3

24/7 Catering

Met 24/7 bedrijfscatering hebben medewerkers op elk moment van de dag toegang tot lekker eten en drinken. Het hyride werken vraagt ook om hybride bedrijfscatering. Medewerkers bepalen vaak zelf wanneer ze gaan lunchen. 
Met een 24/7 catering oplossing zijn jouw medewerkers altijd in staat om een gezonde snack te nuttigen wat ook resulteert in meer vitaliteit op de werkvloer. 

  • Toegankelijk
  • Productiviteit stijgt
  • Vitaliteit
PURA GO bedrijfscatering bemand byondis

Flexibliteit

Een mini-market is een kleine winkel op locatie waar medewerkers snel en gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Met een Mini Market ben je flexibel waardoor je kan inspelen op de hoeveelheid medewerkers die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor. Het flexibele karakter van de Mini Market is tevens ook een van zijn grootste succesfactoren. 

Hybride bedrijfscatering

Een Mini Market biedt een handige optie voor medewerkers die geen tijd hebben om elders te lunchen. Het is gemakkelijk, toegankelijk en biedt een breed scala aan verse producten en dranken. Aan gezonde opties is er geen gebrek in de Mini Market. Ook voor medewerkers die bewust bezig zijn met de gezondheid of een dieet vinden hun lunch in de Mini Market.
Het mooie van de Mini Market is de flexibiliteit. Hierdoor kan hij worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf en haar medewerkers. Bedrijfs kunnen zelf kiezen welke producten beschikbaar zijn en wanneer deze worden aangeboden. In tegenstelling tot het traditionele bedrijfsrestaurant is het bij de Mini Market mogelijk om zonder personeel open te gaan. Met een zelf-scan kassa kunnen medewerkers de gekozen lunch of snack afrekenen. Het concept kan wel met service worden uitgebreid waardoor het niks onder doet aan het traditionele bedrijfsrestaurant.