PURA GO

Heet in bedrijfscatering, PURA GO Minimarkt.
PURA GO WEBSITE

Een Minimarkt als oplossing voor bedrijfscatering bied alleen maar kansen. Uw bedrijfsrestaurant inrichten op het nieuwe werken? Een standalone PURA GO Mini Market van een PURA GO Mini Market met een Full-Service Catering voorziening. Het beste van twee werelden, open voor het ontbijt, de lunch en het diner maar ook voor alle momenten tussendoor.
Op dit moment meer dan 50 locaties in Nederland en een Belevingscentrum om te kijken, te proeven en te beleven.

Flexibel bedrijfsrestaurant

Met een bemande PURA GO Mini Market wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant meebeweegt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn omdat ze op kantoor van thuiswerken. Mensen die naar kantoor gaan willen daar ook een ontbijtje kunnen pakken en degene die tot laat werken willen een maaltijd mee naar huis kunnen nemen. De lunch blijft een belangrijk eetmoment maar de momenten daarom heen tellen meer mee. Het hybride werken Vraag ook hybride catering . De Mini Market is hierdoor een van de belangrijkste bedrijfscatering trends van de afgelopen jaren.

Ras scala aan producten

Een klassiek bedrijfsrestaurant is alleen tijdens de lunch geopend en biedt vóór- en ná de lunch geen oplossing. Het Grab & GO bedrijfsrestaurant van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten maar je kunt er ook terecht voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Werk je ’s avonds iets langer door, dan kan je voor jezelf van het hele gezin een (warme) maaltijd van maaltijdsalade meenemen uit de mini market.

PURA GO bedrijfscatering locatie Timing

Vers met PURA GO Bedrijfscatering

Tijdens het drukke pauzemoment zijn onze cateringmedewerkers druk in de weer om de verse soep te bereiden en uit te serveren, je kunt ook een uitsmijter of een wok-gerecht bestellen. In de bakkerij kun je snel een vers broodje meenemen van je favoriete broodje laten smeren door één van onze collega’s.

Alle producten zijn ultravers, ze worden in jouw bedrijfsrestaurant bereid van ze zijn in de nacht in de centrale keuken gemaakt.
Wat ’s nachts gemaakt wordt ligt ’s ochtends voor je klaar. PURA GO Bedrijfscatering staat ook voor een korte keten. Vers van de bakker, de groenteboer van de groothandel in één auto naar jouw locatie. Een deel van het aanbod is vegetarisch en van belangen. Gezonde voeding en ons eigen keurmerk ‘een betere keuze’ zijn goed weergegeven.

PURA GO Grab & Go Mini Market compleet locatie Gunvor
PURA GO GUNVOR
PURA GO HYVA
PURA GO bedrijfscatering bemand byondis
PURA GO BYONDIS
PURA GO bedrijfscatering locatie Timing
PURA GO TIMING