Bedrijfsrestaurant

Bedrijfsrestaurant by PURA

PURA Catering vers belegde broodjes

Hospitality

Een bedrijfsrestaurant is een restaurant dat speciaal is opgezet voor medewerkers van een bedrijf. Het biedt een breed scala aan maaltijden en snacks tegen betaalbare prijzen. Dit kan een optie zijn voor bedrijven die hun medewerkers een vaste locatie willen bieden om te eten.

  • Gastgericht
  • Wij werken met plezier
  • De juiste match
Bedrijfsrestaurant in Nijmegen van PURA Catering

Vers op locatie

Met een bedrijfsrestaurant heb je de mogelijkheid om vers op locatie te bereiden. Twee verse dag soepen, verschillende belegde broodjes, een warme versnapering en verschillende snacks. Onze service medewerkers staan dag in dag uit klaar om onze gasten te voorzien van lekker eten en drinken. 

  • Vers belegde broodjes
  • Soep van de dag
  • Warme versnaperingen
PURA Catering vers belegde broodjes in het bedrijfsrestaurant

Verantwoord

Wij werken verantwoord, wat wil zeggen dat we streven naar zo min mogelijk derf en een goede balans tussen healthy food en een snack tussendoor. Zo hebben we ook een eigen ’to good to go’ concept ontwikkeld. Dit concept heeft een grote verlaging van het derfpercentage gerealiseerd.

  • To good to Go
  • Vitaliteit is key
  • Samen kom je verder

Een bedrijfsrestaurant voor jullie bedrijf

Een bedrijfsrestaurant kan een aantal voordelen bieden voor een bedrijf, waaronder:

1. Verbeteren van de gezondheid en productiviteit van werknemers: Met een bedrijfsrestaurant kunnen werknemers gezonde maaltijden krijgen op het werk, waardoor ze minder geneigd zijn om fastfood te eten of ongezonde snacks te kopen. Dit kan hun gezondheid verbeteren en hun energieniveaus verhogen, wat kan leiden tot een hogere productiviteit.

2. Betere teambuilding: Een bedrijfsrestaurant kan een geweldige plek zijn voor werknemers om samen te komen en te socialiseren. Dit kan de teambuilding bevorderen en de samenwerking tussen afdelingen verbeteren.

3. Kostenbesparing: Een bedrijfsrestaurant kan een manier zijn om kosten te besparen voor werknemers die anders misschien elders hadden gegeten. Bovendien kan het bedrijf kortingen krijgen op grote voedselbestellingen en kan het restaurant worden gebruikt om vergaderingen te houden, waardoor de behoefte aan externe catering wordt verminderd.

4. Verhoogde retentie van werknemers: Een bedrijfsrestaurant kan een extra voordeel zijn voor werknemers bij het overwegen van verschillende werkgevers. Dit kan helpen om werknemers te behouden en de retentie van personeel te verhogen.

Jullie bedrijfsrestaurant in stappen

Wij gaan graag met je in gesprek om de volgende stappen door te nemen.

Behoeftes

Voordat je begint met het plannen van je bedrijfsrestaurant, is het belangrijk om te onderzoeken wat je werknemers willen. Je kunt enquêtes houden of informele gesprekken voeren om erachter te komen welke soorten voedsel en dranken populair zijn en wat voor soort sfeer ze zoeken.

Budget vaststellen voor bedrijfsrestaurant

Budget

Een bedrijfsrestaurant kan veel kosten met zich meebrengen, dus het is belangrijk om een budget op te stellen. Dit omvat niet alleen de kosten van het eten en de drankjes, maar ook de kosten van apparatuur, meubels en personeel.

Boodschappenmandje

Locatie

Als je bedrijf al een kantine of cafetaria heeft, kun je deze mogelijk ombouwen tot een bedrijfsrestaurant. Zo niet, dan moet je op zoek gaan naar een locatie binnen het gebouw waar je het restaurant kunt vestigen.

PURA service op locatie

Personeel

Er is minstens één service medewerker nodig om het eten te bereiden en presenteren. Afhankelijk van de grootte van het restaurant, kan het nodig zijn om extra personeel in te zetten. Dit is volledig afhankelijk van de groote van de organisatie en het taken paket. 

Menu voor je bedrijfsrestaurant samenstellen

Menu

Op basis van het onderzoek dat je hebt gedaan naar de behoeften van je werknemers, kun je een menu samenstellen. Overweeg om gezonde opties op te nemen, evenals vegetarische en veganistische opties.

Promotie van bedrijfsrestaurant

Promotie

Maak reclame voor je restaurant binnen het bedrijf door middel van e-mails, posters en aankondigingen op intranet. Je kunt ook overwegen om kortingen of promoties aan te bieden om het restaurant aantrekkelijker te maken voor werknemers.

drankjes PURA bedrijfscatering

Evalueren & aanpassen

Zorg ervoor dat je regelmatig feedback van je werknemers vraagt en de prestaties van het restaurant evalueert. Pas het menu en de werkwijze aan waar nodig om ervoor te zorgen dat het restaurant een succes blijft.

Verantwoord aanbod in bedrijfsrestaurant

Enjoy

Een bedrijfsrestaurant kan een geweldige manier zijn om werknemers een plek te bieden om te ontspannen en te genieten van een maaltijd tijdens de werkdag. Vergeet niet om zelf ook van de heerlijke lunch te genieten!