Bedrijfskantine cateraar

Bedrijfskantine cateraar

Op zoek naar een cateraar voor jullie bedrijfskantine?

PURA Bedrijfskantine cateraar. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van bedrijfscatering. Onze gastvrouwen en gastheren staan dagelijks klaar voor onze gasten. In het bedrijfsrestaurant of de kantine kunnen medewerkers terecht voor het ontbijt, de dagelijkse lunch, een tussendoortje of een avondmaaltijd. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact op.

Samen vitaal

“Samen voor een vitale eet- & drinkomgeving voor werkend en lerend Nederland”

PURA Ingrediënten

Als cateraar zijn we trots op ons veelzijdige assortiment dat is samengesteld met aandacht voor kwaliteit en smaak. Bij ons draait alles om een culinaire ervaring die het beste van lokale ingrediënten, seizoensgebonden heerlijkheden en creatieve verrassingen samenbrengt.

Van Lokaal voor lokaal: Wij geloven in het ondersteunen van lokale producenten. Daarom streven we ernaar om zoveel mogelijk ingrediënten lokaal in te kopen. Onze gerechten worden verrijkt met de authentieke smaken van onze streek.

Seizoensgebonden genot: Onze menu’s worden beïnvloed door de natuurlijke cyclus van de seizoenen. We gebruiken enkel de meest verse ingrediënten die op hun hoogtepunt van smaak en voedingswaarde zijn.

Dagvers verrukkelijk: Bij ons draait alles om versheid. Onze collega’s bereiden elke dag met toewijding en passie gerechten die bol staan van smaak en vitaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je elke maaltijd kunt genieten zoals die bedoeld is – vers, smaakvol en voedzaam.

Creatief & verrassend: In ons bedrijfsrestaurant streven we ernaar om je smaakpapillen te prikkelen met creatieve en verrassende combinaties.

Onze Eigen productiekeuken: Een van onze trotsen is onze eigen productiekeuken, waar ambacht en passie samenkomen. Hier worden onze producten met liefde en vakmanschap bereid. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en unieke smaak aan al onze gerechten toe te voegen.

Maaltijd PURA Catering

Bedrijfskantine cateraar PURA

Als cateraar zijn wij flexibel en kennen we korte lijnen. We hebben alles in eigen huis waardoor we snel kunnen schakelen. Hierdoor is eventueel op- of afschalen altijd mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

Locaties

Collega's

Experience Centre

PURA Catering vers belegde broodjes
PURA Catering vers belegde broodjes in het bedrijfsrestaurant
Bedrijfscatering Pura