Werkwijze PURA
Flexibel – proactief – persoonlijk – maatwerk – vakkundig

Van een bedrijfsrestaurant met dagelijks 800+ gasten tot een Healthy-Vending automaat voor 25 gebruikers.

Persoonlijk & gastgericht

Wij zijn PURA

Als toonaangevende bedrijfscateraar bundelen wij diverse expertises onder één dak. Als gespecialiseerde vending partner kunnen wij automaten voorzien van een uitgebreid assortiment verse producten. Met onze innovatieve PURA GO Mini Market staan wij garant voor 24/7 toegang tot heerlijk vers eten en drinken voor uw collega’s. In onze bedrijfsrestaurants, of het nu gaat om een grote locatie met meer dan 800 gasten of een lokaal bedrijf met wisselende ploegendiensten, zorgen onze cateringmedewerkers ervoor dat onze gasten niets tekortkomen. Wij leveren altijd een op maat gemaakt concept dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Bij PURA gaan we voor een gepersonaliseerde benadering. We hechten waarde aan de uniciteit van elk bedrijf en elke gast en streven naar oplossingen die naadloos aansluiten. Met een flexibele en proactieve instelling zorgen wij ervoor dat uw bedrijfscatering altijd op een vakkundige wijze wordt vormgegeven.

Service medewerkers in PURA bedrijfsrestaurant

Waar wij voor staan

“Samen met ons team streven wij naar een gezonde en vitale eet-& drinkomgeving voor werkend en lerend Nederland.”

Samen staan wij voor kwaliteit en meer dan 30 jaar ervaring. Wij verzorgen uw bedrijfscatering, groot of klein, tot in de puntjes met persoonlijke aandacht. 

Service medewerkers in PURA bedrijfsrestaurant

Healthy Vending

Healthy – vanaf 2m² – Vers assortiment

PURA GO Mini Market

24/7 – ontbijt, lunch, diner – selfservice

PURA Bedrijfsrestaurant

Gastvrij – bereiding op locatie – Thema’s

Wat we doen

Wij verzorgen en beheren uw bedrijfscatering, groot of klein. Van bedrijfsrestaurant met dagelijks 800+ gasten tot een vending automaat voor 25 dagdagelijkse gebruikers. Wij denken met u mee en ontwikkelen een concept dat aansluit op uw wensen. 

Waarom PURA?

Waar culinaire excellentie hand in hand gaat met ongeëvenaarde service.
Onze gerechten worden samengesteld met de meest verse ingrediënten, waardoor elke hap een smaakvolle ervaring is. Laat onze getalenteerde cateringmedewerkers u verrassen met unieke smaakcombinaties en creatieve gerechten. Wij luisteren naar uw wensen en streven naar een persoonlijke aanpak. 

Bedrijven

%

Gastvrij

Collega's

Onze samenwerkingen