FULL SERVICE VENDING

Voor het vullen en reinigen van de automaten komen onze operators minimaal twee keer per week bij uw organisatie langs. Als blijkt dat de omzetsnelheid dusdanig hoog ligt dat een meerdaagse vulling gewenst is, dan is dat mogelijk. Wij bieden onze diensten zeven dagen per week aan.

Alle producten in de foodautomaat worden aan u gefactureerd. De omzet uit de automaat wordt aan u gecrediteerd.

U bent vrij om de verkoopprijzen te bepalen. U kunt er voor kiezen om producten onder, op of boven uw kostprijs aan te bieden. Als u uw medewerkers wilt laten meebetalen in de kosten, zou de verkoopprijs kunnen worden verhoogd. Al onze nieuwe automaten worden geleverd met een service- en onderhoudscontract, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Indien gewenst dragen wij ook zorg voor de financiële afhandeling.

In het kader van transparantie bieden wij u de mogelijkheid om zelf voor de geldafhandeling te zorgen. Wij kunnen deze zorg ook op ons nemen. U ziet dan de wekelijkse omzetten op uw persoonlijk overzicht of de factuur die wij u sturen.

“Alles in een stopcontact”

ENERGIEZUINIG & MILIEUVRIENDELIJK

Het gros van onze automaten is voorzien van een CE-markering, voldoet aan strenge milieu- en veiligheidseisen en zijn CFK en HCFK-vrij. Daarnaast bestaan onze vending automaten grotendeels uit recyclebare onderdelen, zijn ze voorzien van LED-verlichting en bezitten ze een energiebesparing die tot wel 35% kan oplopen.

Een aantal van onze snack- en drankautomaten kent een geavanceerd “Eco-Friendly” koelsysteem. Dit is een koeltechniek, die specifiek is afgesteld op het koelen van de combinatie frisdranken en zoetwaren.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN FULL SERVICE VENDING

Bespreek de mogelijkheden!