PURA GO: SELF-SERVICE FOOD CORNER

PURA GO is een onbemande mini market. De mini market, ook wel self-service food corner of micro market genoemd biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag.

Bij PURA zijn we ervan overtuigd dat lekkere en gezonde voeding een bijdrage levert aan een betere werkomgeving. Om dit voor ieder bedrijf mogelijk te maken, hebben we PURA GO ontwikkeld. Lekkere, verse en gezonde producten verkrijgbaar die verkrijgbaar zijn in een mini market.

Met PURA GO is het mogelijk om de hele dag door goed eten en drinken aan te bieden. Voor het ontbijt, de lunch en alle andere snackmomenten. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers, maar die te maken hebben met beperkte ruimte (al vanaf 3m2) en een beperkt budget.

De PURA GO mini market is overzichtelijk ingericht en afrekenen vindt eenvoudig plaats met een zelfscankassa.

PURA GO: SELF-SERVICE FOOD CORNER

PURA Go is een onbemande Self-Service Food Corner voor bedrijven met 25 medewerkers of meer. De Self-Service Food Corner, ook wel foodmarket of micro market genoemd biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag.

Bij PURA zijn we ervan overtuigd dat lekkere en gezonde voeding een bijdrage levert aan een betere werkomgeving. Om dit voor ieder bedrijf mogelijk te maken, hebben we PURA Go ontwikkeld. Lekkere, verse en gezonde producten verkrijgbaar in een Self-Service Food Corner.

Met PURA Go is het mogelijk om de hele dag door goed eten en drinken aan te bieden. Voor het ontbijt, de lunch en alle andere snackmomenten. PURA Go is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers, maar die te maken hebben met beperkte ruimte (al vanaf 3m2) en een beperkt budget.

De Self-Service Food Corner is overzichtelijk ingericht en afrekenen vindt eenvoudig plaats met een zelfscankassa.

Graag meer informatie over PURA GO.

Check alle opties!

DE KENMERKEN VAN PURA GO

24/7 geopend

Met de self-service food corner heeft u onbeperkte openingstijden. Uw medewerkers kunnen op ieder moment van de dag verse producten kopen.

Lage maandkosten

De investering van de corner is afhankelijk van de gewenste situatie. De beheerskosten zijn erg laag. Er is geen dagelijkse verzorging nodig.

Hygiënisch

Alle producten zijn per stuk verpakt.

Grab & Go

Of je nu in gezamenlijk, tijdens een wandeling of achter je bureau wenst te eten. Pak de gewenste producten betaal ze via de zelfservice kassa en Go.

Modulair uit te breiden

Samen met u gaan we de corner inrichten. De inrichting wordt vooral bepaald door het gekozen assortiment en het verwachte verbruik. Het kan al met een basisopstelling van een koelsysteem met een buffetdeel.

Breed assortiment

Bij Pura Catering hebben we een eigen keuken. Hier worden de verse producten gemaakt en verpakt. Voor ieder moment kunnen we producten aanbieden. Verse broodjes, wraps en soep. Maar ook smoothies, salades en maaltijden. Uiteraard aangevuld met frisdranken en zoetwaren. We kunnen binnen iedere productgroep een betere keuze aanbieden.

Logistiek in eigen beheer

Bij Pura hebben de logistiek geheel in eigen beheer. We leveren de gewenste producten die we bestellen via ons zelf ontwikkelde software. We komen op locatie en vullen direct alle producten in de corner. Wel zo makkelijk.

PURA Catering

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van meer dan 200 werknemers uw catering, groot of klein, in goede banen. Iedere dag gaan wij flexibel, creatief en betrokken aan de slag om u en uw werknemers te laten genieten van onze catering.
Mogelijkheden bespreken?